Jammen in Theater de Huiskamer

Muzikanten en muziekliefhebbers opgelet: Theater de Huiskamer verandert donderdagavond 26 september in een muzikale broedplaats tijdens de eerste van drie jamsessies. Een feestje van creativiteit en spontaniteit, georganiseerd door Lennard Gilissen.

Voor muzikanten uit de regio Weert bieden deze jamsessies een uitgelezen kans om lekker samen te spelen en muzikale grenzen te verleggen. Alle creatieve remmen mogen los op deze avond die ruimte biedt voor jong en oud en voor alle muziekstijlen. Bij iedere sessie zijn tenminste een drummer, toetsenist/gitarist en bassist aanwezig zodat er altijd muziek gemaakt kan worden.

Als muziekliefhebber hoef je maar één ding te doen: luisteren en genieten van al dat improvisatietalent. Vanaf 20.00 uur is de deur open. Deelname en toegang zijn gratis. Hoe makkelijk wil je het hebben?

Organisator Lennard Gilissen: “Een jamsessie is een unieke ervaring voor muzikant en luisteraar. Zonder vooraf te oefenen komen muzikanten bij elkaar en spreken ter plaatse af wat ze gaan spelen. Dat leidt tot een gezonde spanning op het podium en verrassende muzikale wendingen. Creativiteit maar ook elkaar de ruimte geven en uitdagen om het beste uit iedere muzikant te halen zijn een paar kenmerken van jamsessies. We nodigen iedereen uit om mee te doen of te komen luisteren!”

Theater de Huiskamer blijft verrassen en uitbreiden. De jamsessies, elke laatste donderdag van de maand, vormen de nieuwste surprise in het gevarieerde, culturele aanbod. De volgende sessies staan gepland op 31 oktober en 28 november.