Heren Reddingsbrigade in de prijzen

Plaats een reactie
Foto via Reddingsbrigade Weert

De Adriatische groene parel – Riccione – vormt vanaf 17 september tot en met 1 oktober het strijdtoneel waar Europese lifeguards met elkaar krachtmetingen aangaan. Vanuit reddingsbrigade Weert zijn de heren Martijn, Timo, Huub en Jan afgereisd richting italie. Om de strijd mee aan te gaan. En dit was met succes.

Ze hebben met diverse omstandigheden te maken gekregen namelijk in het vertrouwde zwembad, maar ook aan het strand en in de zee. De weersomstandigheden zijn afgelopen week onstuimig te noemen, waardoor het programma geregeld aangepast moest worden om de wedstrijdonderdelen veilig te kunnen uitvoeren. Dit maakt het uiteraard extra spannend, want de weersomstandigheden heb je niet in de hand. En dan kan de stroming, en de wind parten spelen en is het niet meer te voorspellen wie er als eerste uit het water zal komen.

Deze prijzen namen de heren mee naar huis

Als team hebben ze 3 bronzen medailles mee op de onderdelen: 4x 50 meter Hindernis zwemmen, 4x 25 meter pop vervoeren, 4x 50 meter torpedoboei estafette. Daarnaast zijn er nog individuele prijzen gewonnen. Jan heeft 2 zilveren medailles behaald in de leeftijdscategorie 65+ op de 100 meter hindernis zwemmen en 50 meter pop vervoeren. Huub heeft een bronzen medailles in de leeftijdscategorie 60+ op de 100 meter hindernis zwemmen. En Timo heeft in de categorie 30+ ook nog een bronzen medailles naar binnen weten te slepen met de ski race.

Afgelopen vrijdag eindigde de wedstrijd voor de masters en nemen nationale teams het tegen elkaar op. Waar de zusjes Klomp – Danique en Dyonne van Reddingsbrigade Weert uitkomend voor het nationale team van Nederland aan de slag mogen om de strijd aan te gaan. Succes gewenst aan de dames!

Super gefeliciteerd Masters met jullie prijzen. En Danique en Dyonne zet hem op. Mogelijk kan het rijtje met medailles nog aangevuld worden.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je onze nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef jouw reactie