Nieuwe Jan Linders klaar voor opening

Woensdag 18 september om 09.00 uur opent Jan Linders de deuren van zijn vernieuwde supermarkt Weert Onzelievevrouwestraat.

De supermarktketen verlaat het oude pand aan de Maaspoort en realiseert een nieuwe, ruimere supermarkt aan de Roermondseweg 30 met ruime parkeergelegenheid. De claim van Jan Linders ‘Het voordeel van het Zuiden’ wordt in de vernieuwde supermarkt waargemaakt middels veel streekproducten, het beste vers, klantgerichte medewerkers én wekelijks sterke aanbiedingen.

Nieuw: De Keuken van Jan Linders

Als de beste supermarkt in vers spelen de versafdelingen groente & fruit, brood & banket en vlees een centrale rol in de vernieuwde Jan Linders-supermarkt. Klanten kunnen profiteren van veel streekproducten en iedere week opnieuw van de beste acties van Nederland.

Supermarktmanager David Hovestad: ‘Ik ben ontzettend trots dat ik samen met mijn team klanten uit Weert en omstreken mag verwelkomen in onze nieuwe supermarkt. Onze nieuwe supermarkt is groter en heeft een ruime parkeerplaats, hierdoor zullen klanten een groot winkelgemak ervaren. In onze prachtige supermarkt staan de versafdelingen centraal.

We bieden dan ook de lekkerste versproducten aan – vaak uit eigen streek. Speciaal voor de kleintjes is er de speeltractor op de groente & fruit-afdeling, waarmee boodschappen doen ook voor hen leuk is. Nieuw in onze supermarkt is ‘De Keuken van Jan Linders’, waar we ter plekke de lekkerste broodjes vers beleggen en pizza’s bereiden. Ook vind je bij ons heerlijke take away yoghurt met toppings en vers bereide salades en maaltijden. Daarnaast zijn we het afgelopen jaar voor de 7de keer verkozen tot de beste supermarkt in bier- en speciaalbier, wat terug te zien is in ons uitgebreide assortiment: of je nu een krat pils of een bijzonder speciaal bier zoekt, je vindt het in onze supermarkt.’

Extra acties en gratis boodschappenpakket

De komende weken kunnen alle inwoners van Weert genieten van verschillende openingsacties in zowel Weert Onzelievevrouwestraat als Weert Molenakker. Daarnaast kunnen klanten in beide winkels sparen voor een gratis boodschappenpakket ter waarde van 50 euro. Zaterdag 28 september is het feest in Jan Linders Weert Onzelievevrouwestraat en kunnen klanten van 10.00 tot 14.00 uur genieten van diverse festiviteiten met de nadruk op het uitgebreide versassortiment. Zo zijn er heerlijke proeverijen en kunnen kinderen wafels versieren en zich laten schminken. Daarnaast maken klanten kans op mooie prijzen. Een dag om alvast in de agenda te noteren!