Ingestuurde foto: aanhoudingen op Maaseikerweg

(Foto’s) Geweld tegen de politie komt dagelijks voor. Iedere dag lopen politiemensen het risico mishandeld te worden terwijl zij hun werk willen doen. Iedere dag overkomt het agenten en worden zij geschopt of geslagen of op een andere manier mishandeld. Ook andere hulpverleners worden hier helaas mee geconfronteerd.

Dinsdagavond was het weer prijs, ditmaal in Weert. Een politieman die dinsdagavond probeerde een ruzie te sussen tussen een man een vrouw op de Maaseikerweg, stuitte daarbij op flink verzet. Toen de agent de man in bedwang wilde houden, werd hij door de vrouw van achteren plotseling op zijn hoofd geslagen.

Samen met twee politieagenten wist hij de man en de vrouw aan te houden. Beide personen bleken onder invloed van alcohol te zijn, zo meldt de politie Limburg via Facebook.

26 REACTIES

  1. Politie die zich laat slaan…….Het moet niet gekker worden. Dronken personen boeien en
    afvoeren voorkomt geslagen worden en dan heb ik het nog niet over zwaardere beschikbare middelen. De sterke arm moet wel iets blijven voorstellen anders wordt het lachwekkend als het dat al niet is! Fysiek over(ge)wicht lijkt mij een eerst vereiste.

  2. Hoe zo harder? De agent is aankomen rijden heeft geprobeerd te communiceren wat onmogelijk was en heeft de man meteen naar de grond gewerkt om hem te boeien toen hij hiermee bezig was sloeg de vrouw hem van achter tegen het hoofd. twee agenten die net aan kwamen rijden hebben meteen de vrouw in de boeien geslagen. Wat had ze meer moeten doen? Schieten? Het waren overigens vaste klanten van de politie en niet alleen onder invloed van alcohol

  3. Nee hoor maar bij verzet of geweld tegen politie .Of ander hulp diensten vind ik dat prima . Moet je maar normaal doen. Dan loop je dat risico ook niet

  4. Tot het krijgen van hulp, want hulpverleners moeten ook wel eens prioriteiten stellen.
    Een ongeval met slachtoffers gaat boven een buren ruzie, een hartstilstand gaat voor een gebroken arm.

  5. Ik ga er, voor mijn eigen gemoedstoestand, vanuit dat je lollig aan het doen bent. Want een volwassene die daadwerkelijk praat zoals jij, bestaat niet.

Comments are closed.