Dronken vrouw slaat agent op hoofd

Ingestuurde foto: aanhoudingen op Maaseikerweg

(Foto’s) Geweld tegen de politie komt dagelijks voor. Iedere dag lopen politiemensen het risico mishandeld te worden terwijl zij hun werk willen doen. Iedere dag overkomt het agenten en worden zij geschopt of geslagen of op een andere manier mishandeld. Ook andere hulpverleners worden hier helaas mee geconfronteerd.

Dinsdagavond was het weer prijs, ditmaal in Weert. Een politieman die dinsdagavond probeerde een ruzie te sussen tussen een man een vrouw op de Maaseikerweg, stuitte daarbij op flink verzet. Toen de agent de man in bedwang wilde houden, werd hij door de vrouw van achteren plotseling op zijn hoofd geslagen.

Samen met twee politieagenten wist hij de man en de vrouw aan te houden. Beide personen bleken onder invloed van alcohol te zijn, zo meldt de politie Limburg via Facebook.