Nieuwe Jan Linders geopend

(Foto’s) Woensdagochtend is de nieuwe Jan Linders Onzelievevrouwestraat geopend. De opening gebeurde in het bijzijn van burgemeester Heijmans.

De nieuwe supermarkt is gevestigd op de hoek Onzelievevrouwestraat / Roermondseweg waar voorheen ook de Kijkshop was gevestigd. De supermarktketen heeft het oude pand aan de Maaspoort verlaten en heeft een nieuwe, ruimere supermarkt met ruime parkeergelegenheid gerealiseerd.

Als de beste supermarkt in vers spelen de versafdelingen groente & fruit, brood & banket en vlees een centrale rol in de vernieuwde Jan Linders-supermarkt. Klanten kunnen profiteren van veel streekproducten en iedere week opnieuw van de beste acties van Nederland.

Extra acties en gratis boodschappenpakket

De komende weken kunnen alle inwoners van Weert genieten van verschillende openingsacties in zowel Weert Onzelievevrouwestraat als Weert Molenakker. Daarnaast kunnen klanten in beide winkels sparen voor een gratis boodschappenpakket ter waarde van 50 euro.

Zaterdag 28 september is het feest in Jan Linders Weert Onzelievevrouwestraat en kunnen klanten van 10.00 tot 14.00 uur genieten van diverse festiviteiten met de nadruk op het uitgebreide versassortiment. Zo zijn er heerlijke proeverijen en kunnen kinderen wafels versieren en zich laten schminken. Daarnaast maken klanten kans op mooie prijzen. Een dag om alvast in de agenda te noteren!