Nigel Otermans te gast in Thorn

Thorn – De liefde voor goochelen begon voor Nigel Notermans (Haler) op 11-jarige leeftijd. Toen een vriend een truc liet zien, was hij helemaal verkocht. Sinds dat moment is Nigel dagelijks bezig met het verzinnen en repeteren van trucs en acts.

Otermans heeft meerdere prijzen gewonnen, waaronder Nederlands Jeugdkampioen Toneelgoochelen (2019) en Finalist bij ‘Kunstbende Theater’. Ook treedt hij wekelijks op bij gala’s van bedrijven en heeft hij in de bioscoopfilm ‘Circus Noël’ gespeeld als illusionist. Je kan hem waarschijnlijk kennen van de ‘Medammecour on tour’ waarmee hij in alle Limburgse theaters heeft gestaan of als leerling van de Philips van Horne in Weert.

Hij is al gevraagd om deel te nemen aan het NK-goochelen voor volwassenen en de Hans Klok Trophy. Zondag 6 oktober treedt Nigel Otermans op in het Torna | Cultura- café dat om 14.30 uur begint in ‘Aod Thoear’ in Thorn.

Zie voor meer uitgebreide informatie: www.tornacultura.nl.