Officiele start bouw 26 woningen

Algemeen Economie Weert Reageer 1 min. leestijd

(Foto’s) De bouw van de 26 woningen in de nieuwbouwwijk Laarveld in Weert is in volle gang. Een goede reden om samen met de kopers, aannemer Vlassak, wethouder Wendy van Eijk en andere betrokkenen te proosten op een mooie toekomst.

Op woensdag 25 september verrichtte wethouder Van Eijk samen met kopers een officiele handeling op de bouwlocatie.

De wijk is ruim opgezet en ligt tussen de aanwezige houtwallen en waterlopen. Voor de jongste bewonertjes van de wijk zijn er diverse speelplaatsen aangelegd in de sfeer van de landelijke en groene omgeving. In het dorp Laar ligt basisschool St. Franciscus. In deze school is tevens een BSO en kinderopvang gevestigd.

De tweede fase van Landelijk Laarveld bestaat uit ongeveer 150 woningen en vrije kavels. De 26 woningen die BPD heeft ontwikkeld bestonden uit een divers aanbod van hoek- en rijwoningen tot vrijstaande woningen.

Voor informatie over dit project: https://www.nieuwbouw-laarveld.nl/.
[nggallery id=’8458′]

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie