Grathem – Altijd al willen weten hoe een bronzen beeld tot stand komt? Tijdens de open dag bij Bronsgieterij Custers in Grathem krijg je een uniek kijkje achter de schermen; er zijn gedurende de hele dag giet- en patineerdemonstraties en er wordt uitleg gegeven over het gietproces.

Naar aanleiding van een cursus, is er een aantal cursisten dat hun werk tentoonstelt. Daarnaast zijn er regionale, nationale en internationale kunstenaars die hun werk exposeren. Ook een aantal van onze leveranciers laat hun producten zien.

Middels een route door prachtige tuinen kun je genieten van de vele kunstwerken. Op het foodplein kun je terecht voor een hapje en een drankje. De open dag is op zondag 29 september en duurt van 11.00 uur tot 17.00 uur en de toegang is gratis.

Zie de website voor alle deelnemers (www.bronsgieterijcusters.nl)

Adres: Bronsgieterij Custers
Veldstraat 6
6096 BJ Grathem