Penning van Verdiensten voor COVS

Algemeen Weert Reageer 1 min. leestijd
Foto: Penning van Verdiensten voor Scheidsrechtersvereniging Weert

(Foto’s/video) Uit handen van loco burgemeester Geelen ontving de heer Jacques Dings namens de Scheidsrechtersvereniging Weert en omstreken op zaterdag 14 september 2019 de Penning van Verdiensten van de gemeente Weert.

Het college van burgemeester en wethouders besloot deze penning toe te kennen als blijk van zeer grote waardering en erkentelijkheid en deze uit te reiken bij de viering van het 75-jarig jubileum van de Scheidsrechtersvereniging.

Video via Youtube

https://youtu.be/mt6cP0rplrA

[nggallery id=’8380′]

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie