Roze en foute maandag in Weert

Algemeen Uitgaan Weert Reageer 1 min. leestijd

Ook op kermismaandag kun je weer gezellig uitgaan in Weert. Tot een aantal jaren geleden vond Roze Maandag altijd plaats op het Bassin. De Roze Maandag is verplaatst naar het Ingelke en op het Bassin kun je vanavond terecht voor de Foute Maandag.

Op het Bassin start de Foute Maandag om 16.00 uur met fout hits. Daarna vindt om 19.00 uur het optreden plaats van Stefan Wolter en om 20.30 uur is het weer tijd voor ‘Heel de kermis zingt Hazes’. Je kan meezingen onder de overkapping bij de Wertha Brewpub, Denver en Barco.

Roze Maandag

Voor de Roze Maandag kun je vanavond vanaf 18.00 uur terecht bij Café ’t Ingelke aan de Korenmarkt. Na een voorwoord van wethouder Gabriels vindt er een optreden plaats van Huib Holzken & Friends. Rond 20.00 uur staat Franky Boy in het café gevolgd door Aldje Hendrikx rond 21.30 uur en Frans Theunizs rond 22.30 uur.

Tussen de optredens zullen Roxxy Gloss en Huib Holzken met zijn vrienden de stemming er in houden.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie