Schuurbrand in Soerendonk

112 Algemeen Cranendonck Regio Reageer 1 min. leestijd

Soerendonk – (Foto’s) De brandweer is dinsdag rond 12.50 uur gealarmeerd voor een schuurbrand in Soerendonk.

In een schuur aan de Goorstraat was brand ontstaan. Omdat er diesel aanwezig was in de schuur en de brand snel leek uit te breiden werden uit voorzorg meerdere brandweervoertuigen gealarmeerd. De brand was overgeslagen naar de houten tussenverdieping in de schuur.

De eigenaar van de loods probeerde het vuur zelf te doven met water en brandblussers. De brandweer van Maarheeze doofde het vuur uiteindelijk met schuim en water. De situatie was snel onder controle en was erger voorkomen.

[nggallery id=’8406′]

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

🍕 Pizza met 30% korting? Klik hier voor de kortingscode.

Deel dit bericht
Geef reactie