Start herinrichting in Maarheeze

Maarheeze – Wethouder Kuppens heeft maandagochtend het startsein gegeven voor de herinrichting van de Stationsstraat en Sterkselseweg in Maarheeze.

De Stationsstraat en de Sterkselseweg, tot aan de kruising Vogelsberg / Bruine Akkers, krijgen de komende maanden een nieuwe inrichting. Vanaf vanadaag start Den Ouden Aannemingsbedrijf met de werkzaamheden.

Vanochtend werd om 9.00 uur door wethouder Frans Kuppens samen met ondernemers en twee leden van de klankbordgroep, Everard Winters en Bart van der Linden, het startsein gegevens tijdens een officieel moment.

De werkzaamheden starten de komende maanden op de kruising van de Sterkselseweg en Stationsstraat. Daarna wordt de Sterkselseweg onder handen genomen. In januari 2020 volgen de werkzaamheden van Stationsstraat. Eind juni 2020 moet het werk afgerond zijn. Meer informatie vind je op www.cranendonck.nl/herinrichtingstationsstraat.
[nggallery id=’8476′]