Huurdersdag in het Keenter Hart

Algemeen Informatie Weert Reageer 1 min. leestijd

De Stichting Huurdersbelangen Midden-Limburg (SHML) organiseert op 11 oktober a.s. een huurdersdag in het Keenter Hart voor bestuursleden van de bewonerscommissies.

De bewonerscommissies zijn groepen huurders die op vrijwillige basis samen met Huurdersbelangenvereniging SHML de belangen behartigen van alle huurders in woningcomplexen. De bestuursleden van de bewonerscommissies wonen in hetzelfde complex of in dezelfde buurt en zijn makkelijk aanspreekbaar. Ze zijn de ogen en oren in hun complex, ondersteunen hun medebewoners en houden toezicht op de kwaliteit van de geleverde diensten, zoals bijvoorbeeld de schoonmaak van trapportalen en overleggen hierover met diverse partijen.

De huurdersdag is een waarderingsdag voor deze vrijwilligers, maar niet alleen dat. Op het programma staan ook een aantal sprekers die informatie gaan geven over het zwerfafvalbeleid, de ondergrondse containers, en actueel; hoe wil de gemeente de energietransitie en het duurzaamheidsbeleid vormgeven. Ook buurtbemiddeling is aanwezig, en zonder verleden is er geen heden! Het gemeentearchief presenteert een fotopresentatie over bouwontwikkelingen uit het verleden. Het geheel wordt omlijst met muziek en afsluitend een diner.

Het programma start om 13.15 uur. Meer informatie kun je vinden via: https://www.shmlweert.nl/.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie