Op 10, 11 en 12 juli aanstaande vind de 40ste editie van Bospop plaats.

Speciaal voor het veertigjarige jubileum van Bospop gaat de organisatie het festivalterrein vergroten en daarnaast breiden ze de bar- en eet faciliteiten verder uit. Ook de camping zal 4 dagen lang geopend zijn. Later dit jaar maken we de eerste namen bekend. De kaartverkoop voor Bospop 2020 start op zaterdag 14 december.

Op donderdag 9 juli zal er op de vooravond van Bospop op Evenemententerrein A2 Weert Noord een los concert plaatsvinden. Welke act dit is zal Mojo Concerts, de organisator van het concert, later bekend maken. Het concert is geen onderdeel van Bospop.

8 REACTIES

  1. Groot, groter, grootste, lang, langer,langste….veel evenementen gaan zo aan hun eigen succes ten onder…..
    Winterland in Maasrticht en de Scheveningse vreugde vuure zijn er twee van de vele die ik op mijn lijstje heb staan.

Comments are closed.