Auto botst achterop vrachtwagen op A2

112 Algemeen Maasgouw Regio Reageer 1 min. leestijd

Wessem – (Foto’s) De hulpdiensten zijn dinsdagavond omstreeks 21.40 uur gealarmeerd voor een verkeersongeval op de snelweg A2 bij Wessem.

In de rijrichting van Maastricht naar Weert was net voor de afrit Grathem een personenauto achterop een vrachtwagen gebotst. Alle betrokkenen kwamen met de schrik vrij. Uit voorzorg kwam een ambulance ter plaatse, maar niemand hoefde mee naar het ziekenhuis.

De auto raakte zwaar beschadigd en is afgesleept door een berger. De vrachtwagen is in overleg met de politie doorgereden naar het bedrijventerrein in Ittervoort. Daar heeft de verdere administratieve afwikkeling van het ongeval plaatsgevonden.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie