MMC Weert kiest voor VoetbalTV

Algemeen Weert 1 reactie 1 min. leestijd

Als eerste voetbalvereniging in Midden-Limburg krijgt MMC Weert VoetbalTV. VoetbalTV is een video platform voor het amateurvoetbal en een initiatief van Talpa en de KNVB en is beschikbaar voor alle clubs, spelers en fans.

VoetbalTV maakt met behulp van slimme camera’s volautomatische video registraties van alle wedstrijden op het hoofdveld van MMC Weert van teams waarbij de leeftijd 13 jaar en ouder is. Alle voetbal momenten zijn rechtstreeks te zien of later te bekijken.

Trainers kunnen analyses maken, en het spel verbeteren, spelers kunnen hun acties via de VoetbalTV app vastleggen en delen met anderen.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
1 reactie