Concert van Kleuterorkest

Direct na de zomervakantie startte het Kleuterorkest van Harmonie St. Joseph 1880. Na 7 weken repeteren gaan de muzikanten van het Kleuterorkest hun eerste concert spelen.

Onder leiding van dirigente Mieke Douven hebben zij rond het thema “Peter en de Wolf” kennisgemaakt met de instrumenten die in dit verhaal aan bod komen en die ook in een harmonie voorkomen. Op zaterdag 5 oktober zullen zij, in echt concert, laten horen wat zij allemaal geleerd hebben. Dit doen ze samen met muzikanten uit het Jeugd- en Opleidingsorkest en uit het Harmonie-orkest.
Het concert zal plaatsvinden in het Muziekhuis Weert aan de Schuttebeemd 132, en het begint om 11.00 uur.

Papa’s, mama’s, broertjes en zusjes, opa’s, oma’s, vriendjes en vriendinnetjes, zijn van harte welkom om dit unieke concert mee te maken. Maar natuurlijk mag je ook komen als je misschien ook wel mee wil gaan doen met het volgende kleuterorkest. Want in januari starten ze weer met een nieuw orkest. Aanmelden kan nu al via de website van de harmonie: www.weertharmonie.nl.