De Wieërter Kwis koorts steekt weer op

De kwisfanaten onder ons is het vast niet ontgaan. Onlangs is de “Save the Date” voor de vierde editie van de Wieërter kwis 2020 aangekondigd.

Deze vierde editie van de Wieërter Kwis zal plaatsvinden op zaterdag 14 maart 2020. Ladies’ Circle Weert hoopt wederom op een enthousiaste opkomst van vele fanatieke Weertenaren en vrienden die in actie willen komen en samen de bloedstollende competitie aangaan in deze roerige kwis: “in Weert, met Weert en voor Weert!!”

De nodige flexibiliteit, sportiviteit, overlevingsdrang en natuurlijk een onverwoestbaar doorzettingsvermogen kunnen allen breed ingezet worden en dit alles voor lokale doelen. Krakende hersenen, vlugge vingers en aangespannen beenspieren voor de spelers die zich zo snel en efficiënt mogelijk moeten verplaatsen naar de door de Wieërter kwis aangemerkte locaties in en rondom Weert.

Op 8 november 2019 klokslag 09:00u start de inschrijving en kunnen 100 teams een startbewijs bemachtigen. Het inschrijfgeld bedraagt 45,- euro maar kan ook dit jaar weer aangevuld worden naar eigen wens.

Voor het inschrijven, de voorwaarden en meer informatie: www.wieerterkwis.nl.