Groot Buutte Gala in Swartbroek

Algemeen Dorpen Swartbroek Uitgaan Reageer 1 min. leestijd

Vastelaovundjsvereniging De Spoeëkejaegers uit Swartbroek houden op zondag 17 november 2019 weer een Groot Buutte Gala. De beste buuttereedners van Limburg, Pierre van Helden, Jan Geraedts, Ger Frenken en Fer Naus, zullen er voor zorgen dat jij je lachspieren niet in bedwang kunt houden.

De middag begint met een optreden van Trio Ôngeplök met zang en humor. Na de buuttereedners wordt de middag afgesloten door La Bamba, die bekend zijn van het LVK (Limburgs Vastelaovundjliedjes Konkour).

Het Buutte Gala vindt plaats in MFA De Corneel, Ittervoorterweg 101, Swartbroek. De aanvang is om 13:30 uur. De zaal is open vanaf 12:30 uur. Er zijn geen gereserveerde plaatsen.

De voorverkoop is op zondag 27 oktober van 10:30 uur tot 12:30 uur in café Plexat, Ittervoorterweg 101, Swartbroek. Een kaartje kost € 11,-. Vanaf 28 oktober kun je kaartjes bestellen via [email protected]

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie