Ook dit seizoen is Toneelgroep Weert te zien in het Munttheater. Op vrijdag 25 en zaterdag 26 oktober staan ze op de planken met een nieuwe dolkomische klucht. Dat wordt dus 2 avonden lachen, gieren, brullen.

De vrouw van Jaap Keersemakers heeft hem verlaten en leeft als een verwaarloosde vrijgezel. Als hij op een ochtend met een flinke kater wakker wordt gemaakt door een vreemde vrouw, is hij volkomen verbijsterd. Als er die dag meerdere vrouwen in zijn woonkamer verschijnen en dan ook nog zijn bemoeizuchtige zus langs komt, is hij het spoor volledig kwijt.

Kan Jaap nog genieten van zijn vrijgezellenbestaan of moet hij, net als tijdens zijn huwelijk, luisteren naar de vrouw(en)? Kom kijken en geniet mee!

Kaartjes verkrijgbaar via de website van het Munttheater: www.munttheater.nl of aan de Theaterkassa.