Een jonge marinier heeft dinsdagmiddag ingegrepen na een verkeersongeval bij de Boshoverbrug in Weert. Dankzij hem is erger voorkomen, zo meldt een van de getuigen.

Rond 15.00 uur werd op de Ringbaan-West een auto van achteren aangereden. De veroorzaker van de aanrijding ging er meteen vandoor. Al slalommend en met hoge snelheid reed hij verder. Een marinier die het had zien gebeuren stapte meteen in zijn auto en reed de doorrijder achterna. Na ongeveer na één kilometer wist de militair de veroorzaker van de aanrijding klem te rijden en zijn autosleutels af te pakken.

Een woordvoerster van de politie bevestigt dat een getuige de 53-jarige automobilist heeft gestopt. De brokkenpiloot bleek onder invloed van alcohol te zijn en is vervolgens door de politie aangehouden. “De betreffende militair verdient zeker een lintje!”, aldus de andere getuige.

14 REACTIES

 1. Ja, maar het feit dat de persoon een marinier is zou compleet irrelevant moeten zijn. Geen amerikaanse toestanden aub.

 2. Zou idd ook niet uit moeten maken … maar die anderen doen het niet hé … HANDELEN!
  Die gaan filmpjes staan maken, om iets meegemaakt te hebben …

 3. Nu ga je de acties van een complete groep die jij helemaal niet kent invullen, enkel zodat het je argument verstevigd. Zwaktebod.

 4. Net zoals jij de etos van een Marinier niet begrijpt maar ook nooit zal kunnen begrijpen! Grammaticaal niet sterk overigens, Schaamspaan…🤓

 5. Betaalde moordenaar ?? kansloze reactie,

  groet, een trotse marinier, die zich inzet voor vrede en veiligheid, overal en voor iedereen, zelfs voor jou schaamspaan …

 6. Knap hoe je iets positiefs naar iets negatiefs weet om te buigen, veilig van achter je toetsenbord, Schaamspaan. Fijn dat deze persoon heeft ingegrepen en heeft toegepast wat hem is geleerd. QPO

 7. Correct, als marinier weet je in ieder geval dat je nooit alleen staat. Wij zorgen voor elkaar, en anderen, in goede en slechte tijden. Ik zal het hierbij verder laten omdat je schijnbaar een kick krijgt van het uitlokken van reacties, beroepsklager. Ik wens je nog een prettige dag. QPO

 8. Elkaar en anderen? Maar niet de collega die aan het einde van je loop staat. Want die doet precies hetzelfde als jij: in opdracht van een overheid ingezet worden als poppetje op een speelbord.

  Oorlog kan alleen gerechtvaardigd worden als er verdeeldheid is. En die is er enkel zodat oorlog gerechtvaardigd kan worden.

  Je hoeft verder totaal niet te reageren. Jij bent van WC eend, dus jij raadt WC eend aan.

Comments are closed.