OLS 2020 Meijel: de locatie is bekend

Meijel – Het feestterrein voor het OLS 2020 in Meijel (Peel en Maas) is bekend. Dat meldt Schutterij St. Willibrordus, de winnaar van het OLS afgelopen zomer. Het is een royaal en aaneengesloten terrein dat dicht bij het centrum van Meijel ligt.

Na vele gesprekken met grondeigenaren, Gemeente Peel en Maas en andere betrokken partijen is eindelijk de kogel door de kerk. Het OLS op 5 juli 2020 vindt plaats achter het Zorgcentrum St. Jozef tussen de Heldensedijk, de Steegstraat en de Trinesweg in Meijel. Het feestterrein en de parkeerplaatsen sluiten naadloos op elkaar aan.

Het zestal van Schutterij St. Willibrordus, ook wel ‘De Grúún van Méél’ genoemd, won op 13 juli 2019 het OLS in Sevenum. Op 4 oktober 2019 worden de beste schutterijen van het OLS 2019 gehuldigd op het Gouvernement in Maastricht.