Archieffoto - Shutterstock

Baexem – Tijdens een surveillance in Leudal heeft de politie dinsdagmiddag een aanhouding verricht vanwege een vernieling in de natuur.

Agenten betrapten een man toen hij paddenstoelen aan het snijden was op de Defensieweg. De dienders hebben de man aangehouden omdat het snijden van paddenstoelen niet is toegestaan volgens de APV van Leudal. De man kan een boete tegemoet zien.

12 REACTIES

  1. Ik heb een vergiet van alluminium waar een aanslag op zit die ik er niet meer van af krijg. Heb je misschien nog tips?

  2. Hoe ga jij precies hier melden dat je opgesloten bent, als je opgesloten bent? Hebben ze tegenwoordig ook al wifi in de petoet?

  3. Het plukken van bosbessen in het Weerterbos, schijnt ook verboden te zijn..
    Echter ik doe dat al meer dan 40 jaar…..en hoe of wat de wet op dat gebied ook is, ik blijf dat ook de komende jaren gewoon doen.!!!
    Mocht ik opgepakt, aangehouden,gearresteerd en opgesloten worden zal ik daar hier melding van maken.

  4. Het probleem van Schaamspaan is het feit dat hij/zij zich voorheen Willeke Keurig noemde en toen al continu nonsens uitkraamde (van de paddo’s?). Dat zal niet veranderen.

  5. Als je niet gisteren uit een ei gekomen bent, zie je het verschil tussen serieus en niet-serieus binnen een fractie van een seconde. Zet ‘m op!

Comments are closed.