Heythuysen – In het onderzoek naar het steekincident dat maandagavond aan de Walk heeft plaatsgevonden, zijn dinsdag drie mannen in vrijheid gesteld die aanvankelijk als verdachten waren aangehouden. Momenteel is de politie op zoek naar een vierde man die als de vermoedelijke dader van het steekincident wordt gezien.

De in totaal drie mannen die gisteravond waren gearresteerd (de derde enige tijd nadat de eerste twee mannen waren aangehouden), worden niet langer meer als verdachten beschouwd. Het 20-jarige slachtoffer van het steekincident is aanspreekbaar, maar verblijft nog in het ziekenhuis.

Sporenonderzoek

Maandagavond is in de omgeving van de plek waar het steekincident plaatsvond een sporenonderzoek uitgevoerd. Daarbij zijn enkele spullen gevonden en die in beslag zijn genomen. Onduidelijk is nog wat er aan het steekincident is voorafgegaan.