De Beursvloer dit jaar bij Brouwschuur

Plaats een reactie

Punt Welzijn organiseert op maandag 28 oktober 2019 van 17.30 tot 20.00 uur weer De Beursvloer. Dit is dé plek voor ondernemers en verenigingen in Weert om te verbinden, punt!

Het belooft net als vorige jaren een sprankelend evenement te worden waarbij handel met gesloten beurzen tussen ondernemers en verenigingen centraal staat. Onder het motto “If nothing goes right, go left” stelt Erwin Strijbosch de Brouwschuur aan de Parallelweg in Weert graag ter beschikking voor De Beursvloer.

Op De Beursvloer kunnen bedrijven, serviceclubs, scholen, verenigingen en vrijwilligersorganisaties samen komen in een informele setting. Er wordt met gesloten beurzen met elkaar gehandeld. Vrijwilligersorganisaties vragen bijvoorbeeld om kennis, faciliteiten of helpende handen en stellen hier iets tegenover. Bedrijven op hun beurt bieden geen geld aan maar sluiten aan op de vraag of bieden zelf materialen of kennis aan. Tijdens deze avond worden contacten gelegd voor de toekomst zodat iedereen elkaar ook buiten de beursvloer weet te vinden.

Interesse? Noteer dan 28 oktober van 17.30 tot 20.00 uur in je agenda en meld je bedrijf, vrijwilligersorganisatie, vereniging, serviceclub of school aan via het formulier dat te vinden is op www.puntwelzijn.nl onder het kopje Beursvloer.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je onze nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Tags:
Deel dit bericht
Geef jouw reactie