Rina de Graaf 40 jaar bij Zorggroep

Ingestuurde foto

Al 40 jaar lang staat Rina de Graaf uit Weert klaar om de medemens te helpen. Vandaag werd ze verrast door haar collega’s van het Groene Kruis (De Zorggroep) die haar letterlijk in het zonnetje zette.

Het is een bijzonder jubileum als je 40 jaar voor dezelfde werkgever werkt. Dagelijks, dus ook in het weekend en tijdens feestdagen. Mensen hebben immers continu zorg nodig. In Weert werken diverse teams van De Zorggroep / Het Groene Kruis voor de wijkverpleging. Rina was een van de vertrouwde gezichten van Team Weert-Keent.

Rina ging elke dag fietsend naar haar cliënten, weer of geen weer. Veel cliënten hebben altijd kunnen rekenen op Rina. Rina stond altijd klaar voor haar cliënten met haar glimlach. Vandaag hebben haar collega’s haar in het zonnetje gezet om dit bijzondere jubileum feestelijk te vieren.

Alle collega’s en cliënten van team Keent willen je bedanken voor alles wat je gedaan hebt. Rina, het enige wat je nu te doen staat is genieten van je welverdiende pensioen!