Lions organiseren middag voor ouderen

Afgelopen zaterdag genoten meer dan 100 ouderen uit de regio van een gezellige middag in de Schuttershoeve in Altweerterheide.

Na ontvangst met koffie en vlaai werd er om mooie prijzen gekiend waarbij het af en toe zeer spannend was. Vervolgens konden de voetjes van de vloer bij een concert van het Shantykoor. De dag werd feestelijk afgesloten met een diner.

De middag werd georganiseerd door de Lions Club Weert en is speciaal bedoeld voor de eenzame ouderen uit de regio. Door middel van deze activiteit probeert de Lions Club de ouderen met elkaar in contact te brengen en zodoende de eenzaamheid tegen te gaan. Dit jaar was het alweer de 25e editie van dit geweldige evenement. Aan de reacties van de bezoekers te horen komt er volgend jaar zeker een vervolg.

Lions Club Weert is een serviceclub: vriendschap en goede doelen staan centraal bij de Lionsactiviteiten.