Spaaractie AH: sinterklaasshow

Spotlight Reageer 1 min. leestijd
Fotograaf: Willem Schalekamp

Bij Albert Heijn in Weert kun je sinds deze week sparen voor gratis kaartjes voor de show ‘Pepernotenpret’ in het Munttheater.

Pepernotenpret is een vrolijke, grappige en muzikale voorstelling met Dirk Scheele, Sinterklaas en de Pieten. Dirk speelt en zingt samen met een echte Pieten Rock ’n Rollband de leukste bekende en nieuwe sinterklaasliedjes.

Ze gaan volop swingen tijdens dit gezellige sinterklaasfeest. De stoere Pieten van de Pietenband spelen gitaar, basgitaar, toetsen en drums. Ook zingen ze volop mee met Dirk. Misschien kun jij samen met Dirk, Sinterklaas overhalen om ook een liedje te zingen of een lekker stukje piano te spelen?! Doe je mee als hulpsint of hulppiet?

Spaaractie

In samenwerking met Albert Heijn Muntpassage en de Dries in Weert kun je vanaf 28 oktober sparen voor een 2e kaart gratis voor deze show in het Munttheater. Bij iedere 10 euro aan boodschappen ontvangt de klant één stempel aan de kassa. Bij een volle kaart, kun je aan de theaterkassa je 2e kaartje gratis krijgen.

Kijk voor meer info op www.munttheater.nl/sinterklaasactie

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie