Cycle for Charity trapt voor Matchis

Stichting Cycle for Charity in Stramproy blijft zich met activiteiten in de regio actief inzetten voor organisaties die van levensbelang zijn. Elk jaar kiezen ze een ander doel. Voor dit jaar hebben ze besloten te doneren aan de stichting Matchis (www.matchis.nl). Dit is het Nederlands Centrum voor Stamceldonoren dat zich inzet voor stamceldonoren.

Twaalf uur spinning

De laatste activiteit van 2019 staat gepland op zaterdag 9 november. Ze verzorgen dan een Cycle Marathon, een twaalf uur durende spinning uitdaging. Deelnemen kan in teamverband of individueel, zolang de wielen van de spinningfietsen maar non-stop blijven draaien. Uit de individuele inschrijvingen worden aparte teams samengesteld.

Medeorganisator is wederom Relife Fitness. De Relife instructeurs hebben een mooie serie opzwepende lessen voorbereid, met elk uur een apart thema. Deelnemers worden daarnaast getrakteerd op een lekker bord pasta en kunnen gebruik maken van een heerlijke massage van een aantal vrijwilligers. Een fiets twaalf uur laten draaien kost 120 euro. Wees er snel bij want VOL = VOL.

Lustrumeditie

Net als vorig jaar vindt de marathon plaats beneden in de grote fitnessruimte. In deze prachtige ruimte is het voor iedereen prettig om te spinnen, ook voor de kijkers en voor de mensen in het bargedeelte is er veel beleving en gezelligheid onder het genot van een drankje. Hier zijn tevens diverse standjes aanwezig waar o.a. rode en witte wijn besteld kan worden, deze kan later op de dag ook geproefd worden samen met een heerlijk plankje kaas.

Verder kunnen door iedereen (teams en eenlingen) prijzen gewonnen worden op diverse fitnessapparaten. De dag wordt afgesloten met de prijsuitreiking en een extra loterij, mogelijk gemaakt door vele Stramproyer ondernemers. Alle opbrengsten van deze dag worden geschonken aan Matchis.

Wat : Cycle Marathon
Waar : Relife Fitness, Amentstraat 17b, Stramproy
Wanneer : Zaterdag 9 november, 9.00 – 21.00 uur
Inschrijven : www.cycleforcharity.nl
Kosten : 120,- euro per fiets (of 10,- per los uur)