Theatervoorstelling in mantelzorgweek

Het Toon Hermans Huis Weert en Punt Welzijn organiseren op woensdag 6 november a.s. een speciale voorstelling en een inleidend interview over mantelzorg. De avond wordt gehouden in Theater de Huiskamer, ingang St.-Raphaëlpad, en vindt plaats in het kader van de Weerter Week van de Mantelzorg. Aanvang 19.30 uur, gratis toegang, wel vooraf aanmelden via administratie@toonhermanshuisweert of via 0495-541444.

‘Van de Hoop een Deugd maken’ is een theatervoorstelling gemaakt door de bekende theatermaaksters Nicoline van de Beek en Henriëtte Zoon. Voorafgaand aan de voorstelling interviewt Jan Leenders het echtpaar Hermans dat voor elkaar mantelzorger is.

Weerter Week van de Mantelzorg

De week van 4 tot en met 12 november is de Weerter Week van de Mantelzorg. Het Toon Hermans Huis Weert is er samen met Punt Welzijn in geslaagd een bijzondere voorstelling naar Weert te halen.
Nicoline van de Beek en Henriëtte Zoon weten als geen ander met hun voorstellingen mensen te boeien en een moeilijk onderwerp met begrip en humor bespreekbaar te maken.
Deze voorstelling is vooral geschikt voor mantelzorgers, professionals en vrijwilligers in de zorg en gaat over hoop, hopeloosheid en wanhoop in de zorg.

Interview met mantelzorgers

Voorafgaand aan de voorstelling houdt Jan Leenders, bekend presentator en debatleider een interview met Ria en Ludo Hermans, die voor elkaar mantelzorger zijn. Een ervaringsverhaal uit de eerste hand; informatief en herkenbaar. Hoe helpen zij elkaar, wat hebben zij geleerd, welke valkuilen kwamen zij tegen en wat kunnen wij hier van leren?

Aanmelden

Deze bijzondere avond wordt gehouden op woensdag 6 november in theater de Huiskamer, St.-Raphaëlpad in Weert en begint om 19.30 uur, inloop vanaf 19.00 uur. De entree is gratis. Aanmelden noodzakelijk via [email protected] of telefonisch 0495-541444. Let op: De theaterzaal is niet rolstoeltoegankelijk.