Afscheidswedstrijd Tom Reemers

Tom Reemers was bijna twee decennia lang een bekend gezicht binnen het 1e elftal van S.V. Laar. Het verhaal gaat dan ook, dat Tom Reemers daar al speelde toen de Romeinen net uit Nederland waren vertrokken.

Het mogen duidelijk zijn dat hij veel spelers en trainers heeft zien komen en gaan. Of hij een rol heeft gespeeld in dat “gaan” doet er nu niet meer toe. Tom vet zijn voetbalschoenen niet meer in, wat betreft selectie voetbal. Wanneer zo een speler afscheid neemt, mag dat niet onopgemerkt voorbij gaan.

Als blijk van waardering en dank, wordt er op 12 oktober een benefietwedstrijd georganiseerd, zoals Dennis Bergkamp en Jaap Stam die ook hadden. Hier zullen de plaatselijke Seedorf’s en Gattusso’s het veld betreden voor een wedstrijd tussen de Tommy’s Legends en de SV Laar ALL STARS. Eerlijk toegegeven was het vrij lastig om voldoende SV LAAR STARS te vinden, OLD STARS denkt beter de lading.

De strijd zal los barsten op 12 oktober om 19:30 op het Laarderveld, direct na de wedstrijd is er en feestavond in de kantine vanaf 20:30. Ze hopen je te verwelkomen op de afscheidswedstrijd van Tom Reemers.

Voor de selectie van beiden teams verwijzen ze je graag door naar:
https://www.facebook.com/events/500052637224773/