Twee gewonden bij ongeval op N280

Kelpen-Oler – (Foto’s) Op de Rijksweg-Zuid (N280) heeft zaterdagmiddag rond 13.30 uur een verkeersongeval plaatsgevonden.

Ter hoogte van de Molshoof waren drie personenauto’s tegen elkaar gebotst. De brandweer kwam ter plaatse om de ambulancedienst en politie te ondersteunen bij het bevrijden van de slachtoffers. Eén auto werd gestabiliseerd door de brandweer. De inzittenden konden met een helpende hand hun voertuig verlaten. Twee personen zijn met onbekend letsel overgebracht naar het ziekenhuis.

De N280 moest tijdelijk worden afgesloten voor het verkeer. Het verkeer vanuit Weert werd omgeleid via het fietspad. Het verkeer uit de richting van Roermond moest een andere weg kiezen. De brandweer heeft geholpen bij het reinigen van het wegdek. De auto’s liepen schade op en zijn afgesleept door een berger.