Verdachte fataal ongeval A2 opgepakt

112 Algemeen Leudal Regio 1 reactie 1 min. leestijd

Ittervoort – Bij een verkeersongeval vrijdag rond 22.20 uur op de A2 bij Ittervoort is een automobiliste om het leven gekomen, dat meldt de politie zaterdagochtend. Het slachtoffer werd gereanimeerd en per ambulance naar het ziekenhuis van Tilburg overgebracht waar zij aan naar verwondingen is overleden. De identiteit kan nog niet bekend worden gemaakt.

Bij het verkeersongeval was een tweede auto betrokken waarvan de bestuurder was gevlucht. De politie heeft een Burgernetbericht verspreid met het signalement van de gezochte verdachte. Ook is er door een speurhondengeleider en met warmtecamera‘s gezocht naar de man. De verdachte kon door de politie in Brabant zaterdag rond 2.30 uur worden aangehouden in zijn woning in Eindhoven.

Van de 58-jarige verdachte is bloed afgenomen en hij is overgebracht naar het politiebureau waar hij is ingesloten. De auto bleek eerder op vrijdag te zijn gestolen in Nuth. Het Team Tactische Ondersteuning Verkeersongevallen (TTOV) stelt een onderzoek in naar de exacte toedracht van het ongeval. De beide auto‘s zijn voor onderzoek in beslag genomen.

Video van hulpverlening via Youtube

https://youtu.be/maie2PxF118

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
1 reactie