Vijfde editie Trailrun Weert

Atletiekvereniging Weert organiseert zondag 10 november in het Weerterbos voor de vijfde keer de Trailrun Weert.

Het evenement rondom De Daatjeshoeve in Nederweert groeit elk jaar omdat het toegankelijk en laagdrempelig is. Er wordt gelopen in een prachtige omgeving vol natuur met beekjes en zandvlakten.

De routes gaan over goed beloopbare paden en zijn volledig bewegwijzerd. Daardoor is dit evenement geschikt voor de beginnende hardloper die alleen of met een loopmaatje samen de finish wil bereiken, maar ook voor de gevorderde wedstrijdloper.

Het inschrijfgeld is nog ouderwets laag en deelnemers kunnen kiezen tussen 6, 10, 15, 20 of 30 kilometer. De voorinschrijving is tot 5 november mogelijk via www.inschrijven.nl. Na-inschrijving kan tot een half uur vóór de start bij De Daatjeshoeve.

De Trailrun Weert start om 10.00, de starttijden per afstand en verdere informatie zijn te vinden bij de evenementenpagina ‘Trailrun Weert’ op Facebook of via de website van de Atletiekvereniging Weert.