Foto: joerigreve.com

Winactie – Heb je zin in een onvergetelijke en vooral foute avond? Doe dan mee aan deze prijsvraag.

Je maakt namelijk kans op 5 gratis kaarten voor Q-music The Party! – FOUT in de Poort van Limburg op vrijdag 8 november 2019. Maar dat is niet alles. Jij en je vrienden en/of familie worden opgehaald in een limousine en naar de Poort van Limburg gebracht. En dat onder het genot van een glas bubbels.

Het is niet verplicht om verkleed te komen, alleen leuk is het wel! Trek je gekste outfit uit de kast! Dansen, feesten en (her)beleven van de allergrootste Foute hits die eigenlijk best goed zijn! Y-M-C-A! No no no no no! Una paloma blanca, Sex on the beach, We are the children of the night… Confetti het publiek in, handjes in de lucht en zingen… Al jarenlang is de Foute Party een begrip in Nederland!.

De acts van vrijdagavond zijn T-Spoon (‘Sex on the Beach’) en Qmusic DJ’s. Meer info vind je op: https://foutevents.nl/weert8november2019/.

Datum: vrijdag 8 november
Tijd: 20:00uur – 02:00uur
Toegang: Vanaf 18 jaar
Locatie: Poort van Limburg, Weert

Kun je de spanning niet aan en wil je 100% zeker naar deze foute party? Bestel dan je tickets via: https://eventix.shop/beekd4fq.

Winactie

Weet jij vier anderen te strikken voor dit feest op vrijdag 8 november? Beantwoord dan de onderstaande vraag en je maakt kans op vijf gratis kaarten + limousine rit + champagne.

De prijsvraag is beeindigd
De winnaar is: J. Bovend’Eerdt

Actievoorwaarden: de prijsvraag duurt t/m 3 november 2019 23.59 uur. De winnaar wordt op maandag 4 november bekend gemaakt. Maximaal 2 deelnemers per IP-adres / computeraansluiting. Deelnames via het TOR-netwerk / Proxyservers worden uitgesloten. Minimale leeftijd is 18 jaar. De winnaar krijgt van WdG bericht met nadere instructies. De ingevulde gegevens worden alleen doorgegeven aan de organisatie van Fout Events. Na het beëindigen van de prijsvraag (en wanneer de prijs is verzilverd) worden alle gegevens gewist.