Zaklamp-rondleidingen Annamolen

Zaterdag 26 oktober blijft de monumentale Sint Annamolen van Keent ’s avonds en ’s nachts in het duister gehuld. De LED schijnwerpers op de molenbelt die op andere avonden de molen verlichten, gaan deze avond niet aan. En ook binnen in de molen blijft de verlichting deze avond uit. Want de molen aan de Keenterstraat doet mee aan de Nacht van de Nacht.

Deze Nacht van de Nacht is een uitstekende gelegenheid om de wat mystieke sfeer die ’s avonds in een donkere molen hangt, te komen proeven. Waar komen de geluiden die je hoort vandaan? Of wie of wat is het silhouet dat je ziet? Daarvoor organiseren de molengidsen tijdens deze avond twee speciale zaklamp-rondleidingen door de molen. Zo leert u de molen op een heel bijzondere en intense manier kennen. Er is een rondleiding om 19.30 uur en een om 20.30 uur. En na afloop is er een kop koffie en wafel om samen even na te kletsen.

Vooraf aanmelden voor deelname aan de rondleiding is wel gewenst. Per rondleiding kunnen maximaal 15 personen deelnemen. De rondleiding is minder geschikt voor erg jonge kinderen en voor mensen die minder goed ter been zijn. Aanmelden kan via de website van de Annamolen: https://annamolencom.wpcomstaging.com/2019/10/07/nacht-van-de-nacht-2/