WeertSwingt op vrijdag 1 november

Op 1 november zal het jaarlijkse WeertSwingt weer plaatsvinden in de binnenstad van Weert. Net als de voorgaande jaren doen er weer een groot aantal ondernemers mee aan het swingende concept wat voor vele bezoekers een jaarlijkse traditie is.

Het programma vindt ook dit jaar weer plaats in zowel restaurants en cafés. Er zal gestart worden bij de restaurants, waarna het vervolg plaatsvindt in de cafés.

De organisatie is ieder jaar weer verrast door de creatieve invullingen van de ondernemers die veelal jaarlijks meedoen aan het succesvolle evenement op de eerste vrijdag van november. Het programma is hierdoor ook dit jaar weer heel divers. De optredens passen goed bij de ondernemers aangezien zij zelf voor de muzikale invulling van hun avond zorgen.

‘Verschillende restaurants zijn al vaak in een vroeg stadium volgeboekt tijdens WeertSwingt, dus zorg dat je tijdig reserveert om de avond volledig mee te kunnen maken. Niet ieder restaurant is vooraf volgeboekt, dus neem ook tijdens de avond zeker nog een kijkje bij de diverse gelegenheden’, aldus de organisatie.

Maak er samen met iedereen een swingende avond van en we zien iedereen graag in de stad tijdens de avond van WeertSwingt op 1 november aanstaande.

Meer informatie over deelnemende ondernemers en de optredens zijn te vinden op de website www.weertswingt.nl.

WeertSwingt is ook te volgen via www.facebook.com/weertswingt en twitter; @weertswingt