Jamsessie bij Café de Harmonie

Komende zondag 6 oktober kunnen muzikanten terecht op het podium van Café de Harmonie tijdens de Jamsessie georganiseerd door Soundful Sunday.

Voor een goede backline wordt gezorgd: drumstel, versterkers, zangversterker, microfoons en zelfs een aantal instrumenten liggen klaar. Maar neem gerust je eigen instrument mee!

De basis zal worden gelegd door twee geschoolde muzikanten die de middag zullen leiden; Ieder instrument is welkom en elk niveau krijgt een kans, alle muzieksoorten (blues, jazz, funk, pop, rock, country, smartlappen enz.) zijn welkom.

Een jamsessie is dé uitgelezen mogelijkheid ervaring op te doen, je spel nog beter te maken en contacten te leggen met andere muzikanten.

Heb je altijd al eens op een podium willen staan, vind je dat jouw muzikale kwaliteiten wel eens gehoord mogen worden, wil je jezelf wel eens in een band testen dan is dit je kans. Verschillende mensen, verschillende stijlen, kortom voor ieder wat wils. Ben je met een eigen groepje muzikanten en wil je wat muziek ten gehore brengen? Kom maar op!

Speel je geen instrument? Dont worry: de bar is gewoon open en je kunt genieten van al het moois dat er op het podium gebeurt.

Aanvang 15.00u
Einde 18.00u en daarna café open tot 21.00u

Deelname gratis!