Noa en danseressen naar finale KVL

Algemeen Human interest Vastelaovendj Weert Reageer 1 min. leestijd
Ingestuurde foto van de finalisten

Noa Veltrop (9 jaar) met haar danseressen Yfke Konings, Anne Koppen, Sara van Herten en Floor Mans uit Weert stonden vandaag in Maasniel in de halve finale van het KVL (Kinjer Vasteloavend Leedjesfestival).

Noa bracht zondag haar liedje ‘Allein mer karnevâl’ te gehore. Het liedje is geschreven door Dwayne Horbag van Springlaevendj. Ze hebben een knappe prestatie geleverd want Noa en de danseressen hebben een finaleplaats weten de bemachtigen.

Op zondag 2 februari zal de grote finale plaatsvinden in Grubbenvorst.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie