ALDI Stramproy tijdelijk ontruimd

(Foto’s/video) De ALDI supermarkt in Stramproy is vrijdagochtend ontruimd vanwege een mogelijk gevaarlijke situatie.

In de supermarkt was een defect ontstaan aan de cv-installatie. Er werd een gaslucht waargenomen waarna bij de medewerkers de alarmbellen gingen rinkelen. Uit voorzorg werd de supermarkt ontruimd en de cv-installatie uitgeschakeld.

De brandweer kwam ter plaatse om metingen te verrichten. Dankzij het snelle optreden van het winkelpersoneel werden er geen gas (meer) waargenomen in de winkel. De winkel kon dan ook snel weer worden vrijgegeven.

Het personeel is inmiddels weer naar binnen en gaat aan de slag om de supermarkt weer zo snel mogelijk te openen. Ondertussen is een monteur onderweg om het probleem aan de cv-installatie te verhelpen.

Video via Youtube

https://youtu.be/lL_3PZDG6mA