Bici Barista opent koffiebar Nederweert

Nederweert – (Foto’s) De bevlogen koffiekunstenaars Patricia Tillemans en Roy Truijen uit Weert heb je vast wel eens gezien in het centrum van Weert of tijdens evenementen zoals Bospop. De barista’s hebben hun droom in vervulling laten gaan en een eigen koffiezaak geopend in Nederweert.

Het koppel is altijd al bezeten geweest van koffie. Hun wens was om de beste koffie van Weert te maken! Patricia, die al werkzaam was in de koffiebranche, kwam met het idee om op elke locatie superieure koffie te schenken. In oktober 2015 werd het idee werkelijkheid: Roy toverde een bakfiets (Bicicletta) om tot een heuse Barista Bakfiets, een mobiele koffiebar. Bici Barista was geboren en vanaf de eerste dag een daverend succes! Koffiecatering op locatie.

De koffie valt in de smaak en dus werd besloten om een eigen koffiezaak te openen aan de Kerkstraat 19b in Nederweert. Na maanden van voorbereiding en klussen was zaterdag het grote moment daar. De zaak kon worden geopend. Vanaf nu kan iedereen van de wereldse koffie genieten in Nederweert. En wat gebeurt er nu met de Barista Bakfiets? Die blijft gewoon rondrijden zodat je ook tijdens beurzen en evenementen kan genieten van de koffie die de Weerter koffiekunstenaars bereiden.