Voertuig te water in Someren

Update 10.10u – Someren – (Foto’s) De hulpdiensten zijn donderdagavond rond 20.35 uur gealarmeerd voor een voertuig te water in Someren.

Op de Boekstraat was een auto van de weg geraakt en op de kop in een vijver terecht gekomen. Het duikteam van de brandweer Weert kwam ter plaatse en ondersteunde de brandweer van Helmond en Someren om de twee inzittenden zo snel mogelijk uit het voertuig te halen. Ambulancepersoneel was in grote getale aanwezig en moesten overgaan tot reanimatie. De situatie was zo ernstig dat er werd opgeschaald naar GRIP 1. Ook een traumahelikopter kwam ter plaatse.

De twee slachtoffers in zorgwekkende toestand het ziekenhuis gebracht. De duikers van de brandweer hebben uit voorzorg ook gezocht in de omgeving van de te water geraakte auto. Er zaten geen andere inzittenden in auto. Politie doet onderzoek naar de toedracht van het ongeval.

Update 23.05u

De slachtoffers van het ongeval zijn twee 20-jarige mannen uit Someren. Ze zijn in kritieke toestand opgenomen in ziekenhuis Eindhoven. Familie is geïnformeerd. De verkeersongevallenspecialisten van de politie onderzoeken de toedracht.

Update 29-11 10.10u

De twee inzittenden zijn helaas overleden aan hun verwondingen, zo meldt het ED.

Video via Youtube

https://youtu.be/TrJuEim5wIY

[nggallery id=’8703′]