(Foto’s) Op de Maaseikerweg (N292) ter hoogte van Tungelroy heeft woensdag rond 18.00 uur een verkeersongeval plaatsgevonden.

Het ongeval gebeurde ter hoogte van de oversteek tussen de twee bushaltes. Volgens de betrokkenen stak een fietser, die geen verlichting droeg, plotseling over. De bestuurster van de voorste auto schrok en remde voor de naderende fietser. Het gevolg van de remactie was dat nog een twee auto’s daar achterop botsten.

De inzittenden kwamen met de schrik vrij. Twee personen zijn ter plaatse in een ambulance nagekeken omdat ze last hadden van hun nek. Niemand hoefde mee naar het ziekenhuis.

Drie auto’s liepen blikschade op. De politie ondersteunde bij de afhandeling van het ongeval. Wel zonder de fietser, die was doorgefietst toen het ongeval gebeurde. Twee auto’s zijn afgesleept door een berger.