Milo Seerden bij The Voice Of Holland

De uitzending van de The Voice Of Holland komende vrijdag 15 november heeft een Weerts tintje. Zangeres Milo Seerden uit Weert staat namelijk met haar band BrugklasBeatz op het podium.

BrugklasBeatz heeft de eer om in het 10e seizoen van de het populaire talentenshow acte de présence te geven. Of de stoelen van de juryleden Ali B, Anouk, Lil Kleine en/of Waylon gaan draaien kun je komende vrijdagavond zien vanaf 20.30 uur bij RTL4.

Over BrugklasBeatz

BrugklasBeatz is een initiatief van 7 volwassen kinderen die duidelijk iets missen in de huidige uitgaansscène: volledige, ongegeneerde overgave aan onze guilty pleasures uit de jaren 90 en 00. Als echte 90’s kids kijken zij terug naar alle muzikale hoogtepunten die zij als brugklassers afspeelden op hun plastic mp3-spelers in de schoolpauzes. Denk dan niet alleen aan de tijdloze klassiekers als ‘Baby One More Time’ van Britney Spears en ‘Wannabe’ van de Spice Girls, maar ook aan hakken op Paul Elstak, twerken op Shaggy en meezingen met dampende eendagsvliegen als ‘Push Up’ van de Freestylers en ‘Superstar’ van Jamelia.

Meer informatie: facebook.com/brugklasbeatz / www.thevoiceofholland.com