Gezellige eerste editie D’n Aáftrap

Algemeen Uitgaan Vastelaovendj Weert 2 reacties 1 min. leestijd

(Foto’s/video) In zaal Don Bosco vond zaterdag de eerste editie plaats van ‘D’n Aáftrap’. Deze muzikale avond is een eerste aanzet voor een gezamenlijke opening van het Wieërter Vastelaovundj Seizoen 2020.

Diverse Weerter vastelaovendj-verenigingen willen met het evenement een basis leggen voor een breed gedragen, terugkerend evenement. Dit evenement is voor iedereen die samen met de Wieërter Vastelaovundj Verenigingen het seizoen feestelijk wil openen. Dit gebeurde zaterdag voor de eerste keer waarbij diverse vastelaovendj-verenigingen gezamenlijk hun ‘steek’ opzetten.

Rond de klok van 21.00 uur werd ‘d’n aáftrap’ gegeven voor de opening van het vastelaovendj-seizoen, direct gevolgd door een spetterend optreden van de MLC Band. Onder het genot van polonaises en natuurlijk wat drankjes werd er een gezellig feest van gemaakt.

Video met sfeerimpressie via Youtube

https://youtu.be/cialX9Aa7-0

[nggallery id=’8661′]

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
2 reacties