Iron Maiden naar Weert

Iron Maiden keert terug naar Nederland met hun ‘Legacy Of The Beast Tour’ en dit keer is Weert de bestemming van Ed Force One wanneer ook Bospop haar 40-jarig jubileum viert.

Op donderdag 9 juli 2020 staat de band op Evenementerrein Weert Noord, vergezeld door special guests Alter Bridge en Airbourne. De reguliere kaartverkoop start donderdag 14 november om 10.00u. Het evenement vindt plaats op het Bospop-terrein, maar is een afzonderlijk verrassingsconcert vanuit Mojo Concerts. De kaartverkoop verloopt dan ook via Mojo.

De metallegende is al decennia berucht vanwege hun gigantische producties vol met bizarre lichtshows, massa’s vuurwerk en een altijd angstaanjagende Eddie. Voeg daar legendarische songs aan toe als ‘Number Of The Beast’, ‘Run To The Hills’ en ‘The Trooper’ en je weet zeker dat je getuige bent van een ware heavy metal masterclass.

Video via Youtube

https://youtu.be/X9oGkvpkefg