Lichtjesavond bij crematorium

De feestdagen staan weer voor de deur. Feestdagen die gevierd worden met familie en vrienden. Daarom kan het gemis van een dierbare juist rond deze dagen nóg sterker zijn.

Met deze gedachte wil het Crematorium Weerterland je uitnodigen om deel te nemen aan de Lichtjesavond 2019 op maandag 18 november 2019 om 19.00 uur: een samenzijn waarin door middel van verhalen, gedichten en muziek uitgebreid wordt stilgestaan bij het overlijden, het gemis dat daarmee gepaard gaat en het verdriet dat er mag zijn.

De lichtjesavond vindt plaats in de aula van Crematorium Weerterland, Ringselvenweg 2 te Weert. Aansluitend is er in de Coffee-Lounge een kort samenzijn met koffie en thee, waarbij herinneringen kunnen worden opgehaald en worden gedeeld.

Je kan je aanmelden tot 14 november aanmelden via e-mail ([email protected]) of telefonisch (0495 54 52 08). Vermeld daarbij jouw naam, met hoeveel personen je aanwezig zal zijn, jouw telefoonnummer en e-mailadres.
(deelname is gratis.)

De Lichtjesavond 2019 is een samenwerking tussen Van Deursen Uitvaartverzorging, Van Gansewinkel Uitvaartverzorging en Crematorium Weerterland en wordt muzikaal opgeluisterd door Gemengde Zangvereniging Creatura.