(Foto’s) Vlak voor de zomer is de bouw van het Zorgplein Land van Horne afgerond en is het complex in gebruik genomen. Land van Horne viert deze mijlpijl met hun cliënten, mantelzorgers, vrijwilligers en relaties tijdens de officiële openingsweek van het Zorgplein Land van Horne die nog t/m vandaag duurt.

Deze week was er op verschillende dagen een feestelijk programma voor genodigden. Zo konden cliënten en mantelzorgers genieten van een muzikale middag in gasterij de Mantel of een bezoekje van de Contactkanjers in de woongroep. Medewerkers en vrijwilligers werden in het zonnetje gezet met een diner en muziek. De relaties kregen een rondleiding door de verschillende bouwdelen van het Zorgplein en hebben de mogelijkheid om te netwerken met de medewerkers.

Het Zorgplein is het kennis- en expertisecentrum van Land van Horne. Naast het nieuwe zorgcentrum Martinus liggen in het complex ook het Huntingtoncentrum, Behandelcentrum en Geriatrisch Revalidatiecentrum.