Pepernotenpret in het Munttheater

Op zaterdag 30 november speelt kinderpopster Dirk Scheele zijn Sinterklaasvoorstelling Pepernotenpret (2+) in Munttheater in Weert. Pepernotenpret is een vrolijke, grappige en muzikale voorstelling met Dirk Scheele, Sinterklaas en de Pieten. Dirk speelt en zingt samen met een echte Pieten-rock & rollband veel nieuwe en bekende Sinterklaasliedjes.

Pepernotenpret

De stoere Pieten van de Pietenband spelen op gitaar, basgitaar, toetsen en drums en zingen mee met de liedjes van Dirk. En misschien kun je samen met Dirk ook de Sint wel overhalen om een liedje te zingen of een lekker stukje piano te spelen?! Doe je mee als hulpsint of hulppiet?

Dirk Scheele

Kinderpopster Dirk Scheele maakt vrolijke kinderliedjes voor kinderen vanaf 2 jaar. Hij toert al meer dan 25 jaar langs theaters en poppodia in Nederland en België, is dagelijks te zien op Nickelodeon en heeft een populair YouTube-kanaal met meer dan 40.000 abonnees. Dirk heeft inmiddels veel cd’s, dvd’s, tv-series en boeken gemaakt en trekt volle zalen met hits als ‘Ik woon in een huis’, ‘Op de kinderboerderij’ en ‘Broccolirock’.

Praktische informatie

Datum: 30 november 2019
Tijd: 13:00 & 16:00
Theater: Munttheater Weert
Tickets: https://www.munttheater.nl/?s=dirk+scheele