Jeugdprinsenpaar Jong Vlikkestaekers

Ospel – Vrijdag 15 november zijn op een goed bezocht jeugdprinsebal Lars Loijen (van Frank Loijen en Angela Wijen) en Lynn Poels (van Bas Poels en Helma Janssen) uitgeroepen tot het achtste jeugdprinsepaar van de Jong Vlikkestaekers uit Ospel.

Ze worden dit jaar bijgestaan door maar liefst drie adjudanten Ties de Wit, Mara van Bussel en Tim Verkooijen. Samen met de raad van elf en hun adjudanten (allemaal afkomstig uit groep 8 van basisschool De Schrank) zullen zij voorop gaan in de “Doospelse jeugdvastelaovundj”.

Lars en Lynn zijn beide actief bij RKSVO, koken allebei graag en houden van “knômmele en pôngele”. Verder helpt Lars graag zijn vader mee op de boerderij danst Lynn bij de Vlikkepöpkes. Lars en Lynn hebben de orde van de “Knômmelpôngel” ingesteld en zullen regeren onder het motto:

“Knalle vanne mêrge tot de aovendj, Det es ut resept vör deze vastelaovendj!”

Op zondag 19 januari 2020 hebben Prins Lars I en Prinses Lynn samen met alle andere Jong Vlikkestaekers hun receptie in het Peeljuweel. Iedereen is vanaf 14:00 uur uitgenodigd.